Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Varningar

Avslutningsseger, unga målsskyttar och drömgränsen 100 mål. Avslutningsmatchen mellan seriesegrarna Östra Torp och seriejumbon Lilla Beddinge kunde väl bara sluta på ett sätt? Med en hemmaseger. I matchens 2:a minut gör Anders Nilsson 1-0, trodde alla men målet blir avblåst för offside. I den 5:e minuten är det tid igen och Anders Nilsson gör mål men ännu en gång avvinkad för offside. Istället dröjer det till den 8:e minuten innan nollan blir spräckt. Martin Rengbo serverar Anders Nilsson ett friläge och Anders är iskall och sätter dit 1-0. I matchens 20:e minut slår Martin Jönsson en perfekt hörna som Anders Nilsson förvaltar på bästa sätt fram till 2-0. I den 41:a minuten drar Andreas Jönsson och Philip Marklund igång ett Torpanfall. Bollen hamnar hos Martin Rengbo som spelar fram Martin Jönsson som sätter dit 3-0 vilket också blir halvtidsresultatet. I och med de tre målen så var Torp nu uppe i 99 gjorda mål i årets seriespel. Andra halvlek skulle bli en ända lång jakt på det förlösande 100:e målet. I den 51:a minuten prickar Andreas Jönsson ribban med ett långskott. I den 53:e minuten skjuter Martin Rengbo ett kanonskott som tar i ribbans underkant och ut. I den 54:e minuten prickar Mathias Herrström stolpen från nära håll. Tre ramträffar på tre minuter! Torp gör en hel del byten i mitten på andra halvlek. I den 75:e minuten gör Olle Segerhagen ett mål som blir bortdömt för offside. I den 78:e minuten tar Andreas Palmqvist sig fram i Beddinges straffområde och spelar bollen snett bakåt, där kommer nyss inbytte 17-årige Sebastian Lindahl och smackar upp bollen i nättaket fram till 4-0! Östra Torps 100:e mål i årets seriespel. Otroligt!!! Nu byter Östra Torp även målvakt och man tar ut Fredrik Mårtensson och sätter in ordinarie målvakten Anders Ohlsson som får avsluta de sista 12 minuterna. Minuten efter, i den 79:e är det Sebastian Lindahls tur att pricka ribban med ett skott. I den 81:a minuten slår Martin Rengbo en underbar frispark som är på väg att segla in i mål men där dyker mittbacken Mattias Jönsson upp och nickskarvar bollen i mål från nära håll fram till 5-0. I den 84:e minuten väggspelar Olle Segerhagen med Mathias Herrström och till sist blir det ett hopslag mellan en Beddingespelare och 16-årige Olle Segerhagen och bollen far in i Beddinges mål till 6-0. Olles första mål i Torptröjan! Östra Torp vinner matchen med klara 6-0 och avslutar fint årets säsong.

Laget:

Fredrik Mårtensson
Andreas Jönsson - Mattias Jönsson - Nicklas Mattsson - Victor Larsson
Philip Marklund - Martin Rengbo - Andreas Palmqvist - Martin Jönsson
Mathias Herrström - Anders Nilsson

Avbytare:
Joakim Vedmar, Martin Nilsson, Olle Segerhagen, Sebastian Lindahl och Anders Ohlsson.